Tuesday, 17 May 2016 08:40

Voluntarii nostri - Clara Dobre

Ei sunt cei care ajuta, sunt cei care sunt alaturi de beneficiarii nostri, aducand un plus de valoare extrem de necesara Organizatiei noastre.
Ei fac asta din bunatate si din dorinta de a schimba ceva prin gesturile lor. In timp ce ii ajuta pe cei mai putin norocosi dintre noi, se descopera pe ei insisi si evolueaza pe plan profesional cat si personal cu fiecare activitate desfasurata in parte.
Haideti sa ii cunoastem pe voluntarii nostri: Clara presteaza activitati de voluntariat la Centrul de Zi "O raza de Lumina" in fiecare saptamana, vinerea, la atelierele de integrare in comunitate, facand echipa cu Emilia, asistentul nostru social. 
Clara are 27 de ani, studenta in cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa "Justinian Patriarhul", sectia Asistenta Sociala si este un exemplu de responsabilitate civica pentru tinerii de seama ei prin prisma dorintei de a se implica si a ii ajuta pe cel mai dezavantajati si cu oportunitati reduse. 

Multumim Clara, actiunile tale fac diferenta!

e-max.it: your social media marketing partner
Last modified on Thursday, 19 May 2016 09:54

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.