• Home
  • Despre Voluntariat
Friday, 17 October 2014 00:00

Acolo unde este o idee, facem loc pentru a fi aplicată!

Ne propunem dezvoltarea continuă a activităților de voluntariat adresate persoanelor cu dizabilități și persoanelor vârstnice în cadrul organizației noastre pentru a descoperi atât persoanele care au o dorință naturală de a deservi voluntar o cauză dar și pentru a descoperi nevoia şi capacitatea unei persoane de a se implica în acțiuni care pot face un bine atât pentru alții cât și pentru ei înșiși. Viziunea programului de voluntariat este crearea unui mediu în care fiecare voluntar al organizației luptă pentru integrarea socială a persoanelor defavorizate, oferindu-le acestora șanse egale la o viață împlinită.

Tinând seama de starea acestor persoane cu dizabilități dar și a persoanelor vârstnice este o certitudine ca ei nu pot să se descurce singuri, să se plimbe, să comunice nu pot învăța singuri. Ei au nevoie de ajutorul specializat pe care il oferă organizația iar aceasta are nevoie de sprijinul comunității pentru a asigura o imbunătățire durabilă a situației acestor grupuri defavorizate.


Implicarea ta

  • Ajută persoanele cu dizabilități și persoanele vârstnice să se dezvolte , să socializeze, să se exprime
  • Ne aduce abilitățile, energia și entuziasmul de care avem nevoie
  • Ne ține in contact cu sentimentele și perceptiile reale de la nivelul comunității
  • Te ajută să devii un membru activ in organizația noastră
  • Iti crează acele oportunități de dezvoltare , de învațare și de formare
  • Iti oferă experiența de muncă și te va orienta in carieră
  • Te ajută sa–ti faci prieteni noi, să-ti multiplici rețeaua de cunoștinte dar și să îți dezvolti aptitudini sociale
  • Iți poate oferi activități noi, motivație dar și o nouă viziune asupra vieții tale personale și profesionale
  • E VALOROASĂ!
Despre Voluntariat

Cum poti deveni voluntar?

Organizatia Suedeza

Activitatile organizației sunt atât de diverse încât orice persoană își va putea găsi locul de a se voluntaria: fie că este vorba de propria profesie (specializare, exersare) daca este vorba despre persoane cu formare psihopedagogica, asistență socială, psihologică, kinetoterapeutică, logopedică etc, fie ca este vorba de propriul timp liber sau de o experiență care poate sa ne ajute în alte arii - social media, blogging, organizarea de evenimente speciale etc … chiar si munca practică.

Daca te-am convins sa ne sustii, trimite pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cv-ul tau alături de câteva cuvinte despre motivația ta.

e-max.it: your social media marketing partner

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.